dimarts, 11 de març de 2014

DIA EUROPEU DE LA LOGOPÈDIA
El passat dissabte 8 de març, Teresa Hernández, logopeda i membre de l'equip directiu del CREDAC va participar a la jornada "La intervenció en el llenguatge", organitzada a la Fundació Universitària del Bages (FUB), amb la ponència Intervenció logopèdica en un alumne amb Trastorn del Llenguatge.


Aquesta jornada s'emmarcava en la celebració del Dia Europeu de la Logopèdia.

Una cinquantena d’assistents a la celebració del Dia Europeu de la Logopèdia a la FUB

Uns 50 professionals de la logopèdia assisteixen aquest dissabte a la celebració del Dia Europeu de la Logopèdia a la Fundació Universitària del Bages (FUB). La commemoració s’ha fet celebrant la jornada ‘La intervenció en el llenguatge’, durant la qual quatre logopedes de diferents àmbits (sanitari, suport en centres educatius a alumnat amb deficiències auditives, centres d’educació especial i consulta privada) han exposat diferents experiències d’intervenció.

La logopèdia és una professió amb una presència creixent en els àmbits sanitaris i docents i amb una elevada inserció laboral. La Fundació Universitària del Bages està formant actualment  93 futurs logopedes i des de l'any 2001 n'ha titulat 196.

Extret de la web de la FUB:

 http://www.fub.edu/