dimarts, 19 de novembre del 2013

APROPA CULTURA

El 16 de setembre, el CREDAC PERE BARNILS, va participar en una sessió informativa adreçada al personal de sala i seguretat dels museus. La jornada, organitzada per l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat es va celebrar a l'auditori del MACBA i tenia per objectiu donar a conèixer la problemàtica dels diferents colectius de persones amb discapacitat que participen en el Programa Apropa Cultura.
Toni Rodriguez va donar pautes d'atenció i comunicació per a l'atenció de persones amb sordesa.
Mes informació del programa a:

http://www.apropacultura.cat/

Apropa Cultura és el programa socioeducatiu dels equipaments culturals de Catalunya adreçat al sector social

Què és?

L'activitat d'Apropa Cultura es divideix en quatre línies principals:

Assistència a espectacles de música, teatre, dansa i circ

Els teatres, auditoris i festivals adherits a Apropa Cultura ofereixen localitats de la seva programació habitual de música, teatre dansa i circ a preus molt reduïts. És una experiència d'inclusió de persones en risc d'exclusió social a través de l'assistència a espectacles en un entorn públic i d'interès.
Es constitueix com una finestra única de reserves d'espectacles culturals pel sector social. És un recurs de lleure que facilita la tasca dels educadors socials al moment de fer la tria, selecció, reserva d'espectacles i preparació de la sortida. Actualment més de 950 centres socials d'arreu de Catalunya estan registrats i poden gaudir del programa.