dilluns, 1 de juliol de 2013

REUNIO DE FINAL DE CURSDivendres 28 de juny es va fer la reunió de fi de curs amb l’assistència de tots els professionals del CREDAC.  En la primera part, Ferran Velasco va explicar els punts bàsics de la memòria, el calendari i les previsions pel proper curs; desprès Toni Rodríguez va presentar la proposta d’ajustament de la intervenció en alumnat amb trastorns de llenguatge que inclou l’assessorament a les escoles i l’atenció indirecta de l’alumnat en aquells casos que es consideri necessari.

Posteriorment, els diferents Grups de Treball, van presentar les conclusions de la feina feta al llarg del curs. El Grup de Trastorns de Llenguatge va donar a conèixer el material elaborat per aconsellar les famílies i el professorat sobre els hàbits saludables per a una parla correcta. Consta d’un díptic, una presentació en powepoint i un llistat de recomanacions per les famílies. El Grup de Treball de Protocols va presentar l’esborrany de les graelles dels prerequisits per a l’accés a la lecto-escriptura.

El Grup de Treball Multimodal va fer una presentació que il·lustra el treball de llenguatge realitzat amb el conte “Historia de una manzana”. Per últim, el Grup de Treball de la pàgina Web va presentar el nou disseny de la pàgina amb la incorporació de les noves seccions d’Assessoraments i materials i Activitats.

La segona part de la reunió va estar dedicada al comiat emotiu per la jubilació de la nostra companya Rosa Cañellas. Cal destacar l’emoció que ens ha transmès a tots i totes les paraules d’en Ferran i la Rosa, que deixa la seva tasca laboral desprès de molts anys de dedicació, empenta i professionalitat. No cal dir que la trobarem a faltar i que li desitgem el millor en aquesta nova etapa de la seva vida.

Per finalitzar, Dolors Quinquer ha ofert la tercera i darrera xerrada sobre el treball del llenguatge escrit amb els nostres alumnes oferint noves estratègies per a millorar la seva motivació.