dijous, 29 de novembre del 2012

JORNADA SOBRE L'EDUCACIÓ DE L'ALUMNAT AMB SORDESA EN LA MODALITAT ORAL: DE LA FORMACIÓ ALS RESULTATS


Tot recordant CRISTINA ULLOA

Quan fa un any que la Cristina Ulloa ens va deixar, des del CREDAC Pere Barnils de Barcelona hem volgut organitzar un acte en la seva memòria amb l'amable col·laboració dels professionals que conformen aquest programa.

Tots els que hem tingut la sort de conèixer la Cristina sabem que aquesta jornada només podia estar dedicada a l'educació de l'alumnat amb discapacitat auditiva en modalitat oral, a la que amb tanta dedicació, entusiasme i intel·ligència ella es va dedicar.

És una trobada, doncs, per al record de la seva figura, que tant ha influït en la intervenció per al desenvolupament de l'alumnat amb sordesa, un espai de difusió dels seus coneixements, manera de fer i experiència com a logopeda al CREDAC.

Però també volem que sigui un lloc i moment obert a tots els professionals, investigadors i estudiants interessats, per intercanviar les darreres teories, avenços i pràctiques en audició, llenguatge i comunicació oral, camps on interactuen diferents disciplines que aquí s'hi troben representades per persones de reconeguda vàlua professional i que tenien una estreta relació amb la Cristina Ulloa, la companya i amiga que mai oblidarem.

JORNADA SOBRE L'EDUCACIÓ DE L'ALUMNAT AMB SORDESA EN LA MODALITAT ORALJORNADA SOBRE L'EDUCACIÓ DE L'ALUMNAT AMB SORDESA EN LA MODALITAT ORAL