dimecres, 30 de novembre de 2011

CRISTINA ULLOA IN MEMORIAM

Volem recordar la figura de la Cristina Ulloa, logopeda en actiu del CREDAC, que va morir el passat 30 de Novembre. 

Cristina, de la que destaquem la convicció ferma en les possibilitats dels alumnes, els excel·lents resultats obtinguts i la passió pel treball ben fet, actualment i com a professional d'aquest servei educatiu, coordinava l'Equip de Seguiment Infantil en Modalitat Oral i liderava el projecte d'agrupament d'alumnat amb sordesa a l'escola Tàber del districte de Sarrià Sant Gervasi. 

Tot i això el seu prestigi professional en el camp del desenvolupament lingüístic i auditiu dels alumnes amb sordesa ultrapassa l'àmbit del CREDAC Pere Barnils: era i és una figura referent de la logopèdia a Catalunya.

Cristina, de la que ens sentim orgullosos i afortunats d'haver tingut l'oportunitat de treballar amb ella, deixa un ampli llegat de pràctica logopèdica, de coneixements respecte a l'educació de l'alumnat amb sordesa, que al CREDAC ens correspon continuar. 

La companya, i també amiga d'alguns de nosaltres, continuarà present en la nostra memòria. Trobarem a faltar les seves innovadores aportacions en el camp professional, la seva disposició al treball incansable i la seva incondicional amistat, però també perduraran la seva influència en el camp professional, els records dels bons moments passats i els sentiments d'afecte. No l'oblidarem mai.

Com molt bé resumeix el dibuix que li ha fet la Marta Capdevila per aquest motiu,

Adéu Cristina: Sempre seràs amb nosaltres.

Cristina Ulloa In Memoriam